hej då

Sitter på webbdesignen och försöker mig på CSS koder :p det går ju ganska bra iaf, men jaa.. det kunde ju gått bättre xD
idag har jag 3 lektioner sen får jag sitta i skolan i 2 timmar och en kvart utan att ha något att göra, då jag har utvecklingssamtal och ska vänta på mamma... -.-' (mamma kommer döda mig) men jag vet vad jag ska säga om hon klagar ;) hehe :D har förberett mig redan jag :p

men jag har ju kommit så pass långt så jag tyckte inte att det gjorde speciellt mycket om jag skrev lite heller :D
läraren trodde att jag hade jobbat hemma med html-koderna men jag har inte ens programmet som vi gör html koder och Css koderna i xD hehe (duktig jag)

inatt hämtade jag och älskling sis i Bollnäs :) vi hämtade henne vid stationen typ 00.05 eller nå :p åkte till Statoil och handlade lite.. sen vidare hemåt och slocknade fort som attans :)

lååång tid sen jag skrev nu

nu var det ett tag sen jag skrev och ja det har varit skönt att inte behöva tänka på bloggen så jag kommer fortsätta att ha dålig uppdatering men endå så några som läser så det spelar ju ingen roll :p idag kände jag bara att jag behöver skriva lite, men jag har inget speciellt att skriva om faktiskt, men endå bara så där spontant slänga in ett inlägg..
har inte hänt så mkt under den här tiden som jag inte skrivit något så har inget sånt att skriva om heller, men vad ska vi då hitta på? :p
hmm....? Mjoo, jaa, syster kommer hem imorgon natt, jag och älskling ska åka till bollnäs så att vi är där till 23.55 eller något sånt som tåget skulle komma, sen bär det av hemåt och sova så man kommer upp till skolan på fredan!..
den här dagen består av skola till kanske halv 3 eller kvart i 3, då ska jag pallra mig ut till E-Center och prata med min gamla handledare som jag haft på praktiken och säga att jag bytt praktikplats..
jo en sak som jag kom på nu är att jag har börjat på sjukgymnastiken, eller jag har vart där en gång men jag ska varje torsdag kl. 15.30 och en timme framåt eller nå sånt.. det är riktigt skönt att träna faktiskt, lite jobbigt kanske men endå roligt.. och jag behöver inte träna ensam, jag har ju Steffe som också går där :)
jaja, nu har jag väl skrivit tillräckligt, eller?
Joo.. förresten, på fredag är det 2 månader för mig och älskling :D <3
Anders, jag älskar dig så otroligt mycket <3

webbdesign

sista lektionerna nu innan jag slutar för dagen och drar vidare ner mot möte..
slutar 15.40 och har möte 16.00 - 18.00 :)
har ju inte så mkt att skriva om jag funderar på att ta en rejäl bloggpaus så får man se om man har kvar bloggen sen eller om man avslutar den helt.. sånt som märks. fast det är ju bra att ha kvar den ifall man behöver skriva av sig lite då och då.. :p hehe
men jaja, nu får vi höras en annan gång eller det är ju sånt som märks..
höööööööööörs haaaaaaaaaj! :p



anders, jag älskar dej <3

drygt med skola....

skola, skola, skola, skola, fan vad drygt -.-'
jaja, man kan ju få bättre framtid eller vad man ska säga..
men endå drygt -.-'
vet inte vad jag ska göra idag efter skolan heller, men det är sånt som märks..
ont i magen har jag å, varför? vet inte! fan!
trött är jag också, :s
men jag överlever :)
älskar mitt hjärta <3

tröööööööötttt!

sitter nu på lektion, näthandel b, som är såå jätte roligt, NOT!
trött är jag också, har sovit som en kratta i natt pga av rygghelvete! :s
men jaja, jag får så lov att överleva..
inte blev de nå bättre av att jag är röksugen som ett svin heller.
fast jag rökte för typ 25 minuter sen eller nå.. -.-' suck!
du är det bästa som någonsin har hänt mig
du får mig verkligen att må bra.
jag är så lycklig med dig hjärtat.
jag älskar dig <3


RSS 2.0