uffa :(

Gud vad jag inte längtar tills helgen! :( låter kanske fel men på lördagen åker mitt älskade hjärta iväg från mig :( då blir det inte att jag träffar honom speciellt ofta :( stackars mig nu!!! 
Kommer sakna ihjäl mig men han har ju fått jobb och jag kan inte neka han att åka iväg och jobba direkt, är glad för hans skull.. får se om han blir fast anställd där uppe för då flyttar jag också!
 
5 DAGAR kvar tills han åker :'( <3
 
 
 
Anders, du och jag föralltid mitt älskade hjärta! Jag lämnar dig aldrig, den här tiden kommer bli fruktansvärt jobbig och ensammen och jag kommer sakna dig hela tiden men det kommer nog gå bra ändå, vi ses ju ibland iaf. <3
Jag älskar dig av hela mitt hjärta älskling <3

trött som jag vet inte vad..

idag känner jag att jag bara vill hem och sova.. känner inte alls för att sitta på det här skitstället med en dator i knät.. men men måste man så måste man.. :( 
 
Idag hoppas jag att det är lite finare väder när jag kommer hem så jag kan måla husvagnen idag iaf, ville göra det igår men det  var inge bra väder.. bara massa jäkla fukt i luften.. 
 
Jaja, får se hur det blir. :) 
 
Nu ska jag inte skriva nå mer då jag inte kommer på vad jag ska skriva om.. haha, men hoppas ni har det bra idag och hoppas ni fortsätter med det :D Kraaaam ! 

ska man kanske börja igen?

Ska man kanske börja skriva här igen, kanske en gång om dagen iaf, eller iaf när jag har tillgång till dator, internet och så klart om jag kommer ihåg ;) 
 
idag är en trött måndag, känner att jag gick till kojs lite för sent igår :p men det gör inget tror jag :D 
 
Nu är det iaf bestämt att min älskling ska börja jobba i Gällivare på Volvo Personbilar den 3:dje Juni, och jag blir såklart hemma ensam i huset men det ska nog gå bra tror jag :D hehe, kommer förvisso sakna mitt hjärta massvis :( men jag överlever endå skulle jag tro, han kommer ju komma hem minst en helg i månaden iaf :D 
 
Det som förmodligen kommer bli jobbigast är att sova helt ensam i våran säng, men jag vänjer mig säkert, sen så blir det ju att ta hand om hela huset, trädgården å katterna, givetvis mig också :p 
 
aja, nu ska jag inte sitta här och skriva mera, söka jobb med mina onda ögon.. att dom inte fattar att jag knappt ser något (egentligen ska jag väl inte sitta här om jag gnäller heller men skiter jag i...) 
 
Hoppas ni har det bra iaf, och fortsatt trevlig dag för det ska jag försöka ha ;p

oj, länge sen nu..

över ett år sedan jag skrev här nu.. massor med saker har hänt, både bra och dåliga..
i början av förra året fick min syster gallsten vilket hon inte har nu längre (bra) men hon har ont dagligen och läkarna vet inte vad felet är (dåligt).. 
jag och min andra syster kommer nu mera bra överens och bråkar inte alls lika ofta som förr (bra).. 
mamma har hittat en kille som är sjuuuuukt trevlig och snäll (bra).. syster med för den delen (bra)..
vår älskade morbror gick bort i oktober :( (dåligt) VI SAKNAR DIG MORBROR! :'( <3
 
ja och sen har det ju hänt lite hemma hos mig och hjärtat också så klart ;) Vi har nu mer en orange och en svart/vit katt, båda hanar. Gustav (orange katt) är kastrerad och om någon månad är han 2 år.. Charmis (svart/vit katt) är okastrerad och nyss fyllda 6 månader :) 
 
Jag och hjärtat har det bra och vi har nu varit tillsammans i 2 år 4 månader och 17 dagar :) förlovad har vi varit i 1 år 4 månader och 17 dagar :') Älskar mitt hjärta massvis <3
 
mycket mer än så har jag väl inte att säga, eller? jag har ju också tagit studenten men det visste ni säkerligen redan. har dock inte hittat något jobb ännu :( men det kommer :) 
 
Nu ska jag fortsätta att kika efter jubb för den delen ;) 
Sitter på MiROi..
 


RSS 2.0