19/5-11

idag fyller sis 25 år så Grattis till henne!! (:
sitter i skolan och gör inte ett skit eftersom att jag är klar.. -.-'
man jaja, jag måste ju uppenbarligen vara här endå...
jag vill att klockan ska bli typ 6 så att jag är hemma,
jag vill bara hem nu, trött som ett svin ''/
orkar inte skriva mer.. hörs..

...

dra åt helvete med allt...

apa

inte min dag idag iaf! :s
fredagen den 13onde! :S

aaa

sitter ¨på skolan och har tröök, har webbdesign men slutar om en kvart och då ska jag kika om steffe är i skolan sen så blir det sjukgymnastik och sen hem och bara vila, det känns som att jag är på väg att bli sjuk igen :/ vill inte! suck! känner mig konstig i hela kroppen och känner mig hängig men men sånt man får leva med...

folk sa att det var farligt att vara så smak som jag var och alla trodde att jag var sjuk ofta men jag var aldrig sjuk, typ 3 dagar på ett år eller nå sånt, men nu när jag gått upp ungefär 10 kilo så är jag ju fan sjuk hela tiden!? jag fattar inte hur det hänger ihop men jaja, det får bli ett mysterium..


å vad skönt :p

ligger hemma i sängen och väntar på att tiden ska tick lite närmare 10.47 då bussen går mot stan och skolan.. vart inte som planerat iidag heller /:
I fredags så var jag ju till ljusne som jag skrev, behövde inte hjälpa älskling med rutan till bilen iaf, men hela lördagen så städade jag i stället (: älskling vart glad (:
idag ska jag till skolan och ha lektion i 2 timmar sen åka hem igen.. vet inte vad jag ska göra när jag kommer hem men det är sånt som märks.

men ni? jag har ju ingen lektion idag! :o hahahaha xD det var väl dä jag tyckte jag också, jag hade för mig att jag inte skulle ha någon lektion men var inte säker men nu kom jag på att jag kunde kolla i våran grupp om det var någon som skrivit något och då står det ju att det är eget arbete idag (: hehe

bajhjhgdiokjnbvftyuilkmnbgyuk

sitter i soffan hemma och dricker Monster <3
det var inte riktigt planerat att jag skulle bli hemma men först sov jag över och sen missade jag bussen så jag sket i allt och vart grinig på mig själv och sen sjukanmälde jag mig! jag hatar att sova över och sånt, jäkla skit! men jaja, sånt är livet på en pinne i skogen ibland...
senare ska jag till Ljusne men jag har ingen aning om när och jag vet inte hur jag ska kunna få reda på det heller eftersom att jag inte vet om älskling har batteri kvar i telefonen eller inte.. men det är ju sånt som märks de å..
I helgen blir det att hjälpa älskling med att såga bort den trasiga rutan på bilen, och kanske sätta fast den nya? ingen aning... sånt som märks :p

men vi får höras (; haaaj!! (:

baaad :D

snart blir det att krypa ner i ett bad med älskling :)
underbart :D <3

dagen

kom till skolan ungefär 07.35 och satt och väntade på att lektionen skulle börja men det kom aldrig någon lärare och vi fick reda på att vi inte har någon lektion förens 12.15 så jag åkte hem och sen åkte jag tillbaka till skolan och hade en lektion på en timme. nu sitter jag hemma i soffan och kikar på sis när hon sminkar sig xD jag och sis vandrar upp till affärn sen och inhandlar mat och cigg (: mamma jobbar över och så får vi se när älskling kommer hem, kommer han hem sent så blir det bara jag och sis som äter hemma idag, eller nee, älskling äter väl när han kommer hem (:

älgjävlar! :(

fortfarande omskakad sen igår :/
årets första älg och man får den nästan i nyllet! :(
hoppas bara att jag inte drömmer om dom förbannade älgarna inatt också för då tänker jag sovstrejka! :(
bara glad att ingen av mig, älskling eller bellen vart skadad :)


RSS 2.0